Skip to main content

Linderio,

den lilla byrån
med stora muskler

Den lilla
byrån med
stora muskler

Vi är
Linderio.

Vi är en liten kreativ digital byrå med snart 20 års erfarenhet som grundats i hjärtat av Dalarna. Vi skapar digitala helhets lösningar och ser till att nå ut med våra kunders budskap genom vårt kreativa tänk & kompetens, där fokus utgår från kundens och målgruppers behov.

Unikt, funktionellt,
okomplicerat.

Rent specifikt skapar vi unikt designade och lättnavigerade hemsidor, vi är design gurus där perfektionism tar överhanden, vårat team av system & webbutvecklare kodar och skapar integrations lösningar där gränserna är nästintill obefintliga, det är bara fantasin som satt stopp för de senaste projekten.

Vi har sedan starten 2001 utfört hundratals projekt åt nöjda kunder från vitt skilda branscher och länder.

Inget är
omöjligt.

Vi är inte rädda för att ta oss an stora eller komplicerade projekt, inga projekt är främmande för oss, ju mer unikt, desto större utmaning, det triggar oss till att prestera ännu bättre. Vi erbjuder gärna helhetslösningar på våra webb eller system projekt där bl a löpande support avtal kan sättas upp efter behov. 

Ett härligt
aktivt team.

Visste du att förutom att sitta och koda o bygga webbplattser så är vi faktiskt ett ganska härligt aktivt team till vardags, vissa av oss springer maraton, andra surfar på vågorna nere i södra europa, medans några av oss har hunnit blivit lyckliga familjeföräldrar.

Något vi dock har gemensamt som sammanbinder oss är att vi är ödmjuka o lyhörda med bägge fötterna på jorden, detta är något vi tror på och som har lagt grunden till våran goda relation med våra kunder.

" Att växa o bli en stor byrå, har givetivis varit en drivande faktor. Allteftersom vi växt i rollen, så har vi börjat känna oss mer bekväma med att ha det just som det är, litet, lokalt, och med en fantastisk sammanhållning. Samtidigt behåller vi den personliga servicen och kontakten med våra kunder som annars lätt kan bli lidande hos större byråer "

Alexander, Webb Utvecklare